Marie José Rietdijk

De 5 heilige initiaties
van de vrouw

Lang geleden en in andere culturen werden deze initiaties in tempels of heilige riten overgedragen van vrouw tot vrouw, van moeder tot dochter of van oma tot kleindochter. Ik heb daar altijd een verbinding mee gevoeld zonder te weten dat het de heilige riten waren waar ik me mee verbonden voelde. Ik heb bijvoorbeeld toen mijn dochter voor het eerst menstrueerde dit samen met mijn moeder met haar gevierd. Mijn moeder gaf haar een ring met rode steen. De overgang van meisje naar een vruchtbare vrouw hebben we samen met haar gemaakt en gevierd. Haar kindertijd ging verloren. Dit geeft rouw en dankbaarheid. Het ritueel ontvangt je in een nieuw gebied van je leven dat je deelt met andere vrouwen. De 5 initiaties zijn een uitnodiging aan jou om omringt door vrouwen een nieuw gebied in je leven te betreden. Dive deep and re-emerge als de Godin die je bent!

Vrouwelijk leiderschap!

Heb je het gevoel dat je jouw goddess, priestess, bruja, heks, je ware kracht niet leeft? Dat er zaken van je worden verwacht die je eigenlijk tegen de borst stuiten, maar die je doet omdat het nu eenmaal zo moet? Zelf heb ik het jaren zo gedaan. Of eigenlijk moet ik zeggen dat ik het jaren heb geprobeerd om het zo te doen. Ik heb echt mega mijn best gedaan om aan te sluiten, om een degelijke opleiding te volgen en deze succesvol af te maken, om een goede moeder te zijn en om een goede baan te hebben en te houden.

Daarbij probeerde ik te voldoen aan de normen van de mensen om mij heen. Mijn leraren, mijn leidinggevenden. mijn partner en schoonouders en natuurlijk mijn ouders. En als ik heel eerlijk ben is het me van geen kanten gelukt. Ik kon aan niemands normen voldoen zonder mijzelf en vooral mijn vrouwen powers te verloochenen.

Hoe fantastisch zou het zijn als we nu allemaal gewoon onze vrouwen magic openlijk inzetten in ons werk en ons leven? Hoe zou dat eruit zien? Wat zouden we doen of juist niet doen? Wat is dat eigenlijk mijn vrouwen magic?

Jij bent een magnetische, magische godinnelijke vrouw. Jouw vrouwengoud ligt verborgen in jouw vrouwenlijn. Je moeder, oma, overgrootmoeder enz. tot de oermoeder aan toe bewaren jouw goud voor je. Zullen we het ophalen? 

Er staan jou ongekende hulpbronnen ter beschikking om jouw vrouwelijke creatiekracht wakker te maken en toe te passen in jouw leven. Jouw geboorte draak, jouw magie, jouw aantrekkingskracht allemaal vrouwelijke krachten die erop wachten tot je ze gebruikt. 

In de ongeziene wereld wonen krachtige wezens, Godinnen, Priesteressen en meer die wachten tot we hun hulp inroepen om precies dat in ons wakker te maken en in te zetten. Hoe zou het zijn wanneer je jouw godinnelijkheid leeft? Welke bijdrage zou je dan kunnen leveren in de wereld?

Tijdens dit retreat kom je in contact met jouw secret sacred vrouwenpowers en bevrijd je ze in jezelf en breng je ze tot leven.

Het is onze tijd

Aan de enorme belangstelling voor dit retreat kunnen we aflezen dat het tijd is voor ons vrouwen om ons heel te maken en onze totale creatie – en manifestatie kracht toe te eigenen. De tijd voor verandering is aangebroken. De Dalai Lama heeft eens gezegd dat de grote verandering komt van vrouwen uit het westen. Dat zijn wij en dit is de verandering.

Je hoeft niet meer te wachten of tegen al je gevoelens in keihard te werken. Je hoeft je niet meer in allerlei bochten te wringen en je hoeft niet met minder genoegen te nemen. Er is echt overvloed voor iedereen. Ook voor jou. Sterker nog, na dit event heb jij jouw alchemist in jezelf ontdekt en weet je hoe die werkt. Je weet wat het betekent om spirit om te zetten in materie. Wij vrouwen zijn daar lichamelijk voor toegerust.

We kunnen werkelijk onze verlangens leven

In de podcast van Verie.nl met Jessica de Kam kwam de zin voorbij. “4000 jaar is onze vrouwenkracht uit ons bekken geslagen.” Voor mij voelt dit ook echt zo. Nu pakken jij en ik dat weer terug. 4000 jaar vrouwenkracht uit je bekken ‘slaan’ eindigt hier!

Zoals hierboven al kort uitgelegd gaan we in dit tweedaagse event aan de slag met jouw vrouwenlijn, je voormoeders, om via al die generaties het vrouwelijke vrij te laten stromen. Je gaat jouw persoonlijke quantumveld van creatie, je baarmoeder, leren kennen en gebruiken. We ontmoeten jouw geld, magic en aantrekkingskracht. En we gaan in gesprek met jouw persoonlijke draak.

Stel je voor dat je werkelijk weet waar en hoe jij spirit verandert in materie. Met andere woorden, hoe je jouw wensen en verlangens voor jezelf en iedereen die je lief is gemakkelijk en snel omzet in het real life ervaren van die wens. Werkelijk alles is mogelijk.

Dit wist je misschien al. Je hebt waarschijnlijk gehoord van de wet van aantrekkingskracht en allerlei methodes geleerd en geprobeerd om te manifesteren wat jij wil. En op de 1 of andere manier is het je niet of onvoldoende gelukt. Dit komt doordat je op de mannen manier aan het manifesteren was. Niets mis mee, maar jij bent een vrouw. En jij hebt magie binnen handbereik in je eigen lijf. Jij bent van nature een alchemist die spirit omzet in materie. Deze kennis was verloren gegaan en is nu teruggevonden. Voor jou. Zodat jij het leven kan creëren dat jij wil.

Na deze 2 +1 dagen ben je heel, sta je in je kracht, creëer je het leven dat jij jezelf wenst en draag je wezenlijk bij aan een samenleving in balans.

Het Programma

We werken 2 dagen van 10.30 – 18.00 uur.

Inclusief glutenvrije vegan lunch, koffie en thee.

Wat kun je verwachten?

Groepsoefeningen: 

Moeder, voormoeder, enz. lijn en overvloed
Ontmoeting met jouw geld
Ontmoeting met jouw magic
Ontmoeting met jouw attraction power
Ontmoeting met jouw geboorte draak

De oefeningen zijn eenvoudig en worden stap voor stap uitgelegd en begeleid. Je hoeft geen speciale kennis of ervaring te hebben hiervoor.

Elke oefening geeft je behalve inzichten ook positieve veranderingen en bevrijdingen op de energetische laag. Ze stellen je in staat en bewerkstelligen die verandering in jou die je nodig hebt om als vrouw vrij te kunnen creëren wat jij wil.

Meditaties: 

Verdiepende meditaties over je vrouwenlijn en de alchemist in jou. Je hebt geen ervaring met mediteren nodig om aan deze meditaties deel te nemen. Het zijn transmissies die ter plekke ontstan en derhalve precies op jou zijn afgestemd. Je hoeft alleen de stem van Marie José te volgen om alles uit de transmissie te halen wat voor jou en je onderbewuste nu net nodig is.

Doordat meditatie op alle lagen van je zijn werkt helpen ze een diepgaande transformatie te bewerkstelligen. In de meditatieve transmissie kunnen onbewuste beperkingen worden opgeheven.

Persoonlijke opstellingen: 

De ervaring leert dat de groep die bij elkaar komt niet toevallig bij elkaar is. Er spelen gemeenschappelijke thema’s. Hierdoor is het zo dat wanneer je representant bent of aanwezig bent bij een opstelling van een ander, je ook veel leert en/of transformeert.

Met andere woorden, welke rol je ook hebt, vraagsteller, representant of getuige, je haalt er precies dat uit voor je waar jij nu net behoefte aan hebt. Misschien ken je opstellingenwerk, misschien niet. Het is niet van belang. Er worden een paar inleidende oefeningen gedaan en al doende wordt het je vanzelf duidelijk en kun je gemakkelijk deelnemen.

Opstellingen geven ons de mogelijkheid om de ongeziene wereld zichtbaar, voelbaar en hoorbaar te maken. We kunnen generationele -, culturele – en andere vrouwenblokkades oplossen. Ook kunnen we in gesprek gaan met delen van ons die we nodig hebben om te creëren. In de opstellingen focussen we vooral op wat je wil en niet zozeer op de trauma’s. Wanneer het voor wat je wil creëren nodig is om trauma werk te doen dan laat zich dat vanzelf zien en kunnen we dat doen. Wanneer het zich niet laat zien, en dat gebeurt heel vaak, dan hoeft het niet.

Van alle relaties die van belang zijn om vrij te creëren, zowel delen van jezelf als delen van je familie of nog anderen, worden de verbindingen bevrijd en opgeschoond. Dit zorgt ervoor dat je energetisch op een nieuwe plek komt zodat je de stroom mee hebt en spontaan jezelf aantreft in situaties die je voor jezelf hebt gewenst.

Dag 3

Een extra dag waarin we kijken wat het event je heeft opgeleverd en wat je al hebt kunnen integreren. Daarbij nemen we de tijd voor een opstelling met jouw persoonlijke vraag en situatie als ingang.

Dit betekent specifieke tijd en aandacht voor jou en je thema’s. Wat er al omgezet is in de 2 daagse gaan we verder finetunen en praktisch inzetbaar maken. Je gaat samen met Marie José uitvinden wat je nu precies nodig hebt om jouw vrouwelijke creatiekracht vrij te laten stromen. We gaan gericht kijken en onderzoeken wat er allemaal speelt op de energetische laag. Daarbij gaan we alles zo omzetten dat jij vrij je vrouwenvoeding en -krachten in kunt zetten voor jezelf en degenen die je lief hebt.

Kortom, het einde van de opstelling laat zien en voelen hoe je zelf jouw droomleven ervaart.

Marie José heeft tijdens de opstelling een helder contact met de ongeziene wereld en kan zo snel en effectief tot mooie resultaten komen met jou.

Plus: Je krijgt het boek: “Transformatieve Ramprecepten”. Hoe je jezelf weer in flow coacht. Geschreven en geïllustreerd door Marie José Rietdijk.

Prijzen

We gunnen dit retreat iedere vrouw. Niet alleen voor haarzelf, maar ook om op deze manier bij te dragen aan een betere maatschappij waarin het gezonde mannelijke en het gezonde vrouwelijke samen regeert.

Wanneer geld het enige is dat je tegenhoudt om deel te nemen, neem dan even contact met ons op. We kunnen creatief zijn in het vinden van een passende uitwisseling. 

Natuurlijk is het event onbetaalbaar. Jouw coming-out als Godin en wat dat voor je leven betekent laat zich niet gemakkelijk in geld uitdrukken. 

Uiteindelijk hebben we gekozen om met een kleine groep te werken van maximaal 8 deelnemers. Dit betekend veel tijd voor jou en jouw proces. 

We doen je hierbij dit fantastische aanbod!

Gefeliciteerd dat jij jezelf deze dagen gunt en dat we je mogen begeleiden en verwennen.

Meld je aan door op de button hierboven te klikken. Op het moment dat je betaling binnen is, is je deelname een feit.

Twijfel niet te lang, want we hebben veel belangstelling en maar 8 plekken per reatreat!

De exacte locatie krijg je van ons in April, het zal in de regio Noord-Brabant zijn.

Team

Marie José Rietdijk

Opstellingen Begeleidster | Coach | Medium | Kunstenares
Career Development Coach | Female Empowerment | Podcast Host

Praktische informatie

Het event vindt plaats op een vrijdag en zaterdag. Het is mogelijk om in de buurt te overnachten. Wij organiseren dit niet zelf, voel je vrij om zodra je de locatie bekend is iets voor jezelf te boeken.

De locatie is ergens in Noord Brabant. Het exacte adres krijg je in april na reservering van je ticket per e-mail.

Over Marie José

Marie José is gestalt therapeut, Interculturele NLP trainer en opleider in familie-, organisatie- en creatieopstellingen. Ze is helder en heeft onlangs zelf dit hele proces rondom vrouwelijk leiderschap doorlopen. Door te luisteren naar de podcast van Verie.nl waarin zij Jessica van Kam bevraagd viel bij Marie José alles op zijn plek. Haar opvoeding waarin vrouwen dominant waren, haar veelvuldig met vrouwen werken, haar landing in haar high frequentie vrouw zijn en meer.

Eindelijk is ze heel als vrouw en eindelijk is haar kracht vrij gekomen. Na de podcast mediteerde ze dagelijks op haar baarmoeder en op de alchemie. Op een dag zag zij een soort metalen klem rond haar baarmoeder. Een ding met twee halve metalen bollen met benen eraan als bij een nijptang. Die halve bollen braken open en er kwam een fel licht uit haar baarmoeder. De ‘tang’ viel weg.

Een hele intense ervaring die de start was van de grote verandering. Er kwam ineens van alle kanten geld en kansen naar haar toe. Alles valt steeds moeiteloos op z’n plek. Het is even wennen, maar echt hoor hier kan ze wel aan wennen. En omdat zij dit zelf heeft omgezet kan ze jou hierbij heel goed begeleiden.

Testimonials van deelnemers:

Ik waardeer dit retreat als Groots! Het meest treffend vind ik de manier waarop je de vrouwenlijn aanpakt. Dit was een manier die voor mijn vrouwenlijn nodig was.
Ik kan meteen al ‘Het zijn in deze energie’ gebruiken in mijn werk en privé
De begeleiding was top, ieder haar plek en inbreng.

LISETTE

Ik waardeer dit retreat als fantastisch! Het meest treffend voor mij is dat het zo simpel is en daardoor zo krachtig. Wat ik nu al kan gebruiken zijn de woorden, Lui geld = krachtig De locatie had van mij meer magisch mogen zijn, maar is helemaal ok De begeleiding is top.

LIS

Deze twee dagen waren fantastisch, niks meer aan doen! Het meest treffend voor mij was mijn geld ophalen, zo onbekend voor mij, maar dus wel met mijn magie en aantrekkelijkheid. Wat ik meteen al kan inzetten is mijn aantrekkingskracht en magie. Wat ik gemist heb ik het leven doorgeven vanuit de baarmoeder. De begeleiding was fantastisch, zowel door Marie José als door Birgit. Wat ik fijn zou vinden is om de TRE oefeningen op papier te krijgen.

LOES

Dit was echt een top retreat. Wat mij het meest heeft getroffen is hoe zorgvuldig georganiseerd het was. Wat ik nu al meteen kan inzetten is de sterkte en de omhulling van mijn draak. De begeleiding van alle delen waren fijn. Ik voelde mij op mijn gemak.

FLOR SOTO PAUCAR

Ik vind deze twee dagen waardevol op veel lagen. Het meest doeltreffend vind ik het contact leggen met mijn geld aan de hand van mijn magie en aantrekkingskracht en het vervolgens in mijn armen kunnen sluiten en voelen hoe en dat ik het toe sta. Wat ik meteen al kan gebruiken is het contact met mijn draak die me mee op avontuur neemt en me de weg wijst naar het plezier en het spelen. De begeleiding was helder en doeltreffend

ROSA BLOEMEN – ZANGERES

Ik voel een enorme dankbaarheid voor deze tweedaagse. De begeleiding was heel fijn. Ik voelde me heel erg op mijn gemak. Het was boven verwachting. Ik kan hier zoveel mee en voel me nu nog wat overweldigd, maar wel heel goed. Ik ga dit vasthouden en meenemen.

BIRGITTE – VERZUIMCOACH EN TRAINER

Alvast ervaren wat Marie José voor je kan doen? Beluister deze reading.

Kun jij er deze keer niet bij zijn maar blijf je graag op de hoogte van volgende eventement en nieuws van Marie José

Meld je dan hieronder aan voor updates.

Je kunt je op ieder moment weer uitschrijven.

In de tijd tot het event hebben we een aantal van de meest magische, krachtige, spirituele, influencing vrouwen bereid gevonden om met Marie José in gesprek te gaan over Pure Feminine leadership in hun werk en hun leven. In deze indrukwekkende line up vind je: Anna Touw – Smit, Eveline van Dongen, Verie.nl en Jessica de Kam. Vrouwen die hun lang verborgen vrouwenpowers delen. Via de nieuwsbrief krijg je vanzelf de data en de link. Je kunt je hieronder even aanmelden.

Let op, na aanmelding krijg je een e-mail (check je spam) waarin je nogmaals je inschrijving bevestigd. Doe dit alsjeblieft direct even anders sta je niet op de lijst.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief

Product has been added to your cart